Aanbevelingen

null

Sharon
Wat heerlijk om geen stress te hebben over mijn belastingaangifte! Zo heb ik veel tijd over voor zaken waar ik als ondernemer wel goed in ben. Ernst beantwoordt altijd geduldig mijn vragen en bezorgt me veel financieel voordeel waar ik dat anders zeker was misgelopen. Ik raad een ieder die graag zorgelozer onderneemt, om contact op te nemen met Ernst.

Brenda
Ik ben super blij met de hulp van Ernst om mijn administratie goed te organiseren. Ik hoef alleen maar alle bonnen in te scannen, facturen te downloaden en in Dropbox te zetten. Makkelijker kan niet. Ernst denkt ook goed mee over verbeteringen qua administratie of uitgaven. Daarbij is hij heel aardig en neemt de tijd om dingen uit te zoeken of uit te leggen.

Arno
Ernst verzorgt op een accurate, snelle en vriendelijke manier mijn boekhouding. Hij is uitermate op de hoogte en denkt op een plezierige manier mee om zodoende tot de beste oplossing te komen. Ik kan hem iedereen van harte aanraden!

Eefje
Ernst maakt van boekhouden iets fijns, overzichtelijk en zuiver! Daarbij vind ik het ontzettend fijn om persoonlijk contact te kunnen hebben bij vragen! Hij houdt het helder, luchtig en is oprecht geïnteresseerd in dat wat speelt! Zooo’n verademing in het ondernemerschap!