Ik werk graag samen met andere specialisten

Hierdoor kan ik jou op financieel gebied een compleet pakket aanbieden.

Verzekeringen
Heb je geen idee welke verzekeringen er nodig zijn of ben je de weg kwijt geraakt in een wirwar van verzekeringen? Wil je een goede pensioenregeling? Wij zijn het verlengstuk van jouw onderneming voor al je verzekeringsvraagstukken. In-Bizniz staat voor eerlijkheid, openheid en onafhankelijkheid. Geen verzekeringsmaatschappij of financiële dienstverlener heeft enig belang in ons bedrijf of oefent enige medezeggenschap uit. Oprichter Pieter Piepers, benadrukt dat in de zakelijke markt persoonlijke aandacht, het belang van de cliënt voorop stellen en het in stand houden van een goede relatie tussen jou en in-bizniz het uitgangspunt is, waar in-bizniz voor staat

Juridisch advies
Is één kantoor met vier zelfstandig opererende advocaten op diverse rechtsgebieden. Wij beschikken daarom over een enorme gecombineerde expertise. Elke advocaat heeft een een specialisatie in één of meer rechtsgebieden en bovendien jarenlange ervaring.Ook u kunt bij ons terecht voor een helder en juridisch advies, want ons kantoor treedt op voor particulieren -al dan niet op basis van gefinancierde rechtsbijstand- en ondernemens, in het bijzonder het Midden- en Kleinbedrijf.

Belastingen
Voor de kleine ondernemer zijn belastingregels vaak ondoordringbaar en ingewikkeld. Wij maken alles overzichtelijk voor je! 
Wij helpen je om de volgende stappen te bepalen en een gedegen plan op te stellen voor nu en in de toekomst. Marco Lute is belastingadviseur en heeft een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Marco zorgt voor een zo optimaal mogelijk gebruik van de fiscale wetgeving. Zowel voor familie en aangelegenheden als complexe fiscale bedrijfsvraagstukken is zijn advies van grote waarde.

In-bizniz bemiddelt onafhankelijk en streeft altijd naar een adequate verzekeringsoplossing. Hiervoor bieden wij op maat gemaakte verzekeringsdekkingen aan, gebruik makend van een selectie van verzekeraars, die wij op basis van onze jarenlange ervaring en marktkennis hebben samengesteld. Ondertussen houden wij rekening met de financiële draagkracht van uw onderneming

Onze krachten zijn gebundeld waardoor u op één locatie al uw belangen zakelijk en gericht op resultaat vertegenwoordigd ziet.

Effectieve toegang tot geschillenbeslechting is essentieel voor het behoud van onze rechtstaat. Blaas Schippers Backerra Van de Grint staat daarom óók voor betaalbare rechtsbijstand tegen een ongekend concurrerend tarief.

De voor de meeste mensen ondoordringbare en ingewikkelde belastingstructuren zijn voor Marco zeer bekend terrein en hij zal dan ook altijd in staat zijn om voor u de volgende stappen te bepalen en een gedegen plan op te stellen voor nu en voor in de toekomst.